Sunset

Vackraste solnedgången på länge! Sprang ut snabbt med Nikond3100:n i handen för att hinna ta ett X-antal bilder innan solnedgången hann ändras snabbt som blixten. Hann faktiskt med att ta en hel del. Önskar dock att jag hade haft med mig telezoomobjektivet för att zooma in på vindkraftverket till höger.

Cupcakes

I söndags bakade jag och syster cupcakes! Det är något vi får göra oftare - istället för att slösa bort pengar på äckligt godis... Så ovärt det jag köpte i lördags. Det gick på drygt 400gram, och jag äcklades av 3 bitar. Whää. Men nu vet jag att det inte blir godis på länge. Men det fixar jag fint :)

Smoothie!

Detta var den bästa smoothien jag gjort någonsin!
Blandade i en banan, blåbär/hallon yoghurt, hallon, avocado och jordgubbar i mixern! Toppade med en stor frusen jordgubb och strödde på kanel. Blev jättekrämig och väldigt smaklig. Perfekt mellanmål till att ha när man sitter och solar i detta fantastiska sommarväder! :)

Musse

Var precis ute en lång stund med Smilla ute i trädgården. Vi låg på gräsmattan tillsammans i den 27 gradiga värmen. Kollade på de små kattungarna som bara blir större och större för varje vecka. Musse är en speciell katt. Vi är säkra på att han han har levt som innekatt i sitt förra liv. Han går in precis som att han bor där, han springer till kylskåpet när man öppnar där + att han hoppar in på första hyllplanet. Han leker och kelar med Smilla som om att hon vore en katt. Det finns ingen rädsla i den killen. Ibland brukar Musse och Smilla ligga i Smillas bädd och mysa ihop. Dögulligt till max!!

1 juli 2012

Välkomnar julimånad med en sovmorgon, promenad med hunden och en god frukost med hallon.
 
Temperaturen ligger på 25+, det är molnigt och fuktigt ute. Men det är skönt. Jag behöver en mysdag för mig själv, och det har jag tillsammans med lugna pianolåtar. Idag tänker jag bara ta dagen som den kommer. Det gäller att vi tar vara på de lugna stunder vi får.
 
Hoppas ni inleder julimånad med något fint. Det är vi alla värda.