Paketet från Nelly!


YEEEEEEEEEEEEEEY!! Vad låg i brevlådan i eftermiddag om inte paketet från Nelly.com?! Är ni smarta nog, så förstår ni säkerligen att det är jeans som jag fick hem. Denim Jeggings - modellen Kissy. Ord. pris är 399:-, men med rabattkupong från Rabble, så landade byxorna på 299:-! "Med dessa nya byxor på min häck, kommer jag nu mer se ut som en smäck!" Haha. Jag är förälskad.
För er som undrar, jag beställde i storlek S, och dem sitter som sagt som en smäck.

Långklänningen


Visar er lite utav långklänningen från Ginatricot! Jag hade kunnat promenera runt i den varje dag, den är så enkel och med den så välkomnar jag sommaren. Fast idag har vädergudarna bestämt sig för att det ska vara kyligt och molningt. Visar regn hela veckan ut - men även det behöver naturen.

Nyinköpt svart linne med djup rygg


Införskaffade mig ett enkelt, svart linne med djup rygg, från Ginatricot i lördags. Fick även med mig en långklänning hem, som har leopardmönster. Superfin - och så lyckades jag göra ett riktigt kap! Ord. pris på linnet: 129:-, och ord. pris på klänningen var 149:-, hade med mig Ginatricots 'rabatthäfte' och eftersom jag samlat 10 stämplar så fick jag rabatt! Alltsammans gick på 128:-. Bästa på länge alltså!

Elsas hemlighet och popcorn


Igårkväll mös jag till det rejält. Poppade popcorn och satt i soffan med Elsas hemlighet + kollade lite då och då på 'body of proof'. Lite senare kom Jessica också och satte sig, för att kolla på Grey's Anatomy, och då slocknade mina ögon. Får se Grey's en annan dag istället. Hoppas ni hade en mysig onsdagskväll.

Jag klättrar, klättrar upp


Dagen har bestått av powerwalk, jogging/intervaller, dammsugning, torkning av disk, mysstund med hunden och kattungarna och goda pajer till kvällsmat!

Fick precis ett sms från posten att mitt paket från nelly.com har levererats, och är nu på väg hem till mig!!! Är så otroligt förväntansfull över hur plagget kommer passa. Hemlis än så länge vad det är för något jag har beställt. Kommer visa på bloggen när jag fått hem paketet.

Kvällen kommer bestå av mys inomhus. Ska börja läsa tredje boken av Elsas värld ikväll - nämligen Elsas Hemlighet! Syrran sa att den var kalasbra, så jag litar på hennes ord!

Plötsligt går allt så bra!

Idag är det näst sista dagen av maj. Plötsligt har allt börjat gå så otroligt bra! Så pepp på livet och allt som dyker upp i min vardag.

I början av året blev jag barnflicka till två pojkar, passar dem fortfarande någon dag i veckan. För ungefär 4 veckor sedan ringde min mammas kusin H och frågade om jag var intresserad av att hålla i fotbollsfritids i några måndagar framåt!! Nu har jag gjort det i 3 veckor, och det är slut för denna termin. Fortsätter mot hösten! Under bara de tre gånger jag hade bollekar med de pojkar och flickor i 8 och 9 och 11 års åldern känner jag att jag fått fler erfarenheter på vägen. Barn kan vara kluriga när dem är många, och nu mot sommaren är dem fulla utav energi. Det har löst sig genom snack, och det glädjer mig att man kan få respekt från barn!

I måndags blev jag erbjuden ytterligare ett till jobb. Nu var det min farbror som ordnade det. Det är såhär, att jag har blivit servitris på Folkets Park. Började redan igår och servera drygt 80 gäster. Fullt show och bra tempo - svettigt blev det, men guud som jag älskade det! Personalen jag jobbade med var dessutom jättetrevliga och hjälpsamma. Hoppas på mycket jobb där framöver, för detta har varit min dröm länge. Och kanske en dag, någon gång i framtiden, ska jag och min syster bedriva ett café tillsammans! Drömmar är goda - och jag ska kämpa för att mina drömmar ska gå i uppfyllelse.

Att få känna frihet


Jag har aldrig känt mig så fri som jag gör nu.

Jag är piggare, gladare, positivare, mer motiverad och tar mer vara på allt jag har.

Den luft jag andas är friskare och på något sätt fridfullare än vad den någonsin varit.

Min träning har gjort mitt självförtroende och min självkänsla flera gånger starkare.

Jag är glad över att få vara den jag är. Vill inte vara någon annan.

För jag är unik, och ingen kan någonsin bli som mig.

Alla kollar vi efter någonting

Strövar runt i mina träningskläder idag. Ska snart ut i trädgården för att jobba! Göra fint i rabatterna, klippa all gräsyta vi har på vår gård, och bättra på min bränna samtidigt. Åååh lite smått sugen på att åka till stranden!

Torsdag, 24 maj.

Vaknade upp till ett vackert väder även idag. Det är med L Y C K A vi äntligen kan säga att sommaren är här för att stanna. Det är nästan det enda man går och tänker på i januari, februari och mars - att sommaren är på väg. Invigde mina nyinköpta, och dessutom första, träningstajts av märket Soc [från Stadium] imorse. Tog en lugn promenad med syster och hunden. Ikväll väntas det en timmes Zumbapass i parken!!

Onsdag, 23 maj.

Look for happiness. Hitta glädjen och skjut undan det negativa. Det är precis vad jag kommer ge i denna blogg. Positiva känslor. Jag tar nya språng med denna blogg - som kommer innehålla fina saker. Personliga stuff, outfit, mysdagar, mina kvällar, fotografier skapade av mig och så mycket mer. Livglädje är nummer ett.